Ortahisar Düğün Salonu İhale İlanı

Mülkiyeti Belediyemize ait Kasabamız Bahçelievler Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan 14 nolu 957 m²’lik kapalı alana 1017 m²’lik açık alana sahip 24-25 Pafta, 11892 Parselde ve 25 pafta 6141 parsellerde kayıtlı ilgili..

Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni Hakkında

Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni, Bayramın 2. günü 13:30 - 17:00 saatleri arasında Kasabamız çarşı meydanında bulunan Söğütlü Bahçede yapılacaktır.

Kuyu Suyu Kullanan İşletmelerin Atıksu Ücreti Hakkında

Kasabamızda faaliyet gösteren ticari işletmelerden yer altı kuyu suyu kullananların, atıksu miktarı tespiti için 31 Mayıs tarihine kadar sayaç müracaatı yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde sayaç müracaatı yapmayan işletmeler için Belediyemiz tarafından tespit işlemlerine 1 Hazirandan itibaren başlanacaktır. İşletme sahiplerine önemle duyurulur.

İşletme Ruhsatı Bulunmayan İşyerleri Hakkında

Kasabamızda faaliyet göstermekte olan İşletme Ruhsatı bulunmayan işyerlerinin en geç 20 Mayıs pazartesi günü mesai bitimine kadar faaliyet alanlarına göre ruhsatlarını almaları, aksi takdirde 21 Mayıs tarihinden itibaren cezai işlem uygulanacağı ilan olunur. İşletme sahiplerine önemle duyurulur.

Çöplerin Alımı Hakkında

Kasabamıza gelen misafirlerimize ve siz değerli halkımıza daha temiz ve daha güzel bir çevre sunabilmek için, 01.05.2019 gününden itibaren, gece çöp alımına başlanacaktır. Siz değerli kasaba halkımızın çöplerinizi akşam 20:00 - 21:00 saatleri arasında çöp konteynerlarına bırakmanız gerekmektedir. Bırakmayanlar hakkında kesinlikle cezai işlem yapılacaktır. Tüm kasaba halkımıza, kasabamızda bulunan misafirlerimize ve işletme sahiplerine önemle duyurulur. Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden çok teşekkür ederiz.

01.04.2019 İtibariyle Belediye Mali Durumu

Toplam Borç: 8.972.242,46 TL
Toplam Alacak: 2.529.473,38 TL
Banka ve Kasa Toplamı: 28.777,95 TL

Bu bilgiler şeffaflık ilkesi gereği, her 6 ayda bir Temmuz ve Ocak aylarında, düzenli bir şekilde yayınlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.